Informacio - Auto Parts R - Andorra

 • Fundació de l'empresa

  L'abril de l'any 2010, neix Auto Parts R, amb una botiga de 60 metres, i tan sols dos empleats a més de socis fundadors, Manuel Jiménez i Yuri Rodríguez.

  Als inicis de l'activitat com a recanvista lliure i donant servei a més de 60 tallers.

 • Adquisició de la empresa Euro-Recanvis

  El juliol de l'any 2012, Auto Parts R, adquireix la totalitat de les accions de la empresa Euro-Recanvis, memebre del grup de compres espanyol, SERCA, i cal afegir, antic lloc de treball dels dos socis fundadors.

  Auto Parts R i Euro-Recanvis mantenen la seva activitat als dos punts de venda, cadascun amb 400 metres quadrats i un total de vuit treballadors.

 • Agrupació en un sol punt de venda

  Es decideix agrupar la operativa de la societat en un sol punt de venda, situat a les instal·lacions de Euro-Recanvis. Fet que millora notablement el servei que s'ofereix als clients.

 • Recanvis Gaudí entra a Auto Parts R

  Al Desembre de l'any 2014 Recanvis Gaudí, distribuidor espanyol, i membre del grup CGA, adquireix el 50% de les participacions de Manuel Jiménez, i es converteix en soci d'Auto Parts R, aconseguint així el seu primer punt de venda fora del territori espanyol.

  Aquest fet comporta la finalització de l'activitat comercial de Euro-Recanvis, i la continuitat de la mateixa en un únic punt de venda que es Auto Parts R.

7è Aniversari

Aquest any 2017 és el setè aniversari d'Auto Parts R.


© 2014 Auto Parts R - Recanvis Gaudí - Andorra